Etusivu Yhdistys Johtokunta Jäsenluettelo Näyttelykuvia Näyttelyt Tapahtumat Ajankohtaista

 

Pirkka-Hämeen Kuvataiteilijat ry

 

Yhdistyksestämme lyhyesti

Pirkka-Hämeen Kuvataiteilijat on kuvataiteen ammattilaisten, kuvataiteessa ansioituneiden ja pitkäjänteisesti taiteilijan uraa rakentavien yhdistys, joka jäsenkriteereineen kuuluu Suomen Kuvataidejärjestön Liittoon.


Perinteet

Pirkka-Hämeen Kuvataiteilijat ry on toiminut Pirkanmaalla, Tampere kotipaikkanaan, vuodesta 1953 lähtien kuvataiteen parissa työskentelevien yhdyssiteenä sekä taiteen harjoitusmahdollisuuksien edistäjänä.


Koulutus

Koulutustyöllä on ollut keskeinen sija Pirkka-Hämeen Kuvataiteilijoiden toiminnassa. Taidekursseilla, leireillä, piirustusilloilla ja opintomatkoilla on pyritty taitojen ja tietojen kehittämiseen ja monipuolistamiseen. Samalla on haluttu edistää kuvataiteen ymmärtämistä ja vastaanottamista.


Jäsenvalinta

Yhdistyksen jäseneksi haetaan jäsenhakemuksella. Jäsenet valitsee yhdistyksen johtokunta, jolle jäsenhakemus tulee osoittaa.

Jasenhakemuksen saat tulostettua tästä.


Näyttelyt

Huomattavan osan toiminnasta käsittää yhdistyksen järjestämät jyrytetyt taide-näyttelyt, josta useat ovat olleet avoimia myös ulkopuolisille taiteilijoille. Yhdistyksen näyttelyiden lisäksi useat aktiivisesti toimivat jäsenet ovat pystyttäneet omia yksityis- tai pieniryhmänäyttelyitään niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.